Mosás


11 kg-os kisebb és 18 kg-os óriás mosógépek állnak a vendégek rendelkezésére hétköznapi (színes és fehér) ruhák, ágyneműk, törölközők, függönyök, huzatok, takarók, plédek, párnák, kabátok mosására.

Ezért a szokásos otthoni ruhamennyiség dupláját vagy akár háromszorosát lehet egyszerre és gyorsan, a háztartási mosógépeknél hatékonyabban kimosni.

A professzionális technológiának köszönhetően a mosási idő rövid, a választott programtól függően kb. 28 – 35 percig tart.

Mosógépeink automatikusan adagolják a ruha mennyiségének és a választott program típusának megfelelő CHRISTEYNS mosó- és öblítőszereket, valamint textil-kímélő fertőtlenítőt.

Nálunk kimoshatók a kiskedvencek (kutya, cica) ruhái, törölközői, fekhelye is. A kisállatok által használt textilekhez külön erre a célra fenntartott, 10 kg kapacitású mosógépet biztosítunk. A mosási idő picit hosszabb (kb. 40 perc). A gép száma az üzletben: 9.

 

Választható programok:

Színes 40 °C
Műszálas 40 °C
Kényes 30 °C
Fehér 60 °C
40 °C
Ágynemű 60 °C
Fertőtlenítő 60 °C

 

A mosógépek nem rendelkeznek szárítási funkcióval, ezért ha szárítani is szeretne, a kimosott, tiszta ruhákat át kell pakolnia egy szárítógépbe. Kérjük, hogy a nagyobb mosógépből a nagyobb szárítógépbe pakolja át a ruhákat!