Rólunk


A Centrál Mosoda Budapest XIII. kerületében, a Béke tértől 1 perces sétatávolságra lévő önkiszolgáló mosoda, szemben a Centrál Lakóparkkal.


A Csata utca 24-26. szám alatt az év 365 napján 06.00 – 23.00 óráig nyitva tartó, személyzet nélküli mosoda 3 nagy (11 kg) és 1 óriás (18 kg) mosógéppel, valamint 2 nagy (13 kg) és 1 óriás (16 kg) szárítógéppel van felszerelve.

A kisállatok által használt textilekhez külön erre a célra fenntartott, 10 kg kapacitású mosó- és szárító torony áll a gazdik rendelkezésére.

A mosógépek beépített adagolói automatikusan adagolják a ruha mennyiségének és a választott program típusának megfelelő mosó- és öblítőszereket, valamint textil-kímélő fertőtlenítőt.

A mosás és szárítás díját vendégeink az üzletben található központi fizetőautomatán keresztül készpénzzel, bankkártyával vagy előre feltölthető hűségkártyával fizethetik.

A professzionális technológiának köszönhetően egy mosási ciklus kb. 28-35 perc, a szárítás idő kb. 30 perc, így a hajtogatással együtt alig több, mint egy óra alatt a szokásos otthoni ruhamennyiség duplája vagy akár háromszorosa mosható ki.

A várakozási idő alatt a pihenősarokban ingyenes wifi áll a vendégek rendelkezésére.

A szomszédban szépségszalon és edzőterem, a közelben pedig számtalan üzlet (LIDL, Rossmann, gyógyszertárak, vegyesbolt, zöldséges) ad lehetőséget a mosási vagy szárítási idő alatti gyors bevásárlásra.

Mosodánk 100% magyar tulajdonú, családi vállalkozás. Üzemeltetője a Clean Values Kft., (székhely: 1139 Budapest, Gömb u. 46. 4/10.; adószám: 27909672-2-41)