Szolgáltatások


Mosás


11 kg-os kisebb és 18 kg-os óriás mosógépek állnak a vendégek rendelkezésére hétköznapi (színes és fehér) ruhák, ágyneműk, törölközők, függönyök, huzatok, takarók, plédek, párnák, kabátok mosására.

Ezért a szokásos otthoni ruhamennyiség dupláját vagy akár háromszorosát lehet egyszerre és gyorsan, a háztartási mosógépeknél hatékonyabban kimosni.

A professzionális technológiának köszönhetően a mosási idő rövid, a választott programtól függően kb. 28 – 35 percig tart.

Mosógépeink automatikusan adagolják a ruha mennyiségének és a választott program típusának megfelelő CHRISTEYNS mosó- és öblítőszereket, valamint textil-kímélő fertőtlenítőt.

Nálunk kimoshatók a kiskedvencek (kutya, cica) ruhái, törölközői, fekhelye is. A kisállatok által használt textilekhez külön erre a célra fenntartott, 10 kg kapacitású mosógépet biztosítunk. A mosási idő picit hosszabb (kb. 40 perc). A gép száma az üzletben: 9.

 

Választható programok:

Színes 40 °C
Műszálas 40 °C
Kényes 30 °C
Fehér 60 °C
40 °C
Ágynemű 60 °C
Fertőtlenítő 60 °C

 

A mosógépek nem rendelkeznek szárítási funkcióval, ezért ha szárítani is szeretne, a kimosott, tiszta ruhákat át kell pakolnia egy szárítógépbe. Kérjük, hogy a nagyobb mosógépből a nagyobb szárítógépbe pakolja át a ruhákat!

 

Szárítás


A szárítógépek 13 kg vagy 16 kg vizes textíliát tudnak egyszerre megszárítani. Kérjük, hogy a nagyobb mosógépből a nagyobb szárítógépbe pakoljon át!

 

A szárítási programok 10 perc hosszúak. A töltöttségtől és a berakott textilek anyagától függően többször tíz perc is szükséges lehet a ruha teljes megszáradásához. Tapasztalataink szerint 30 perc alatt szinte minden megszárad. A fizető automatánál egyszerre több ciklus is indítható (pl. 20 perc: gépszám – enter – gépszám – enter).

Az ajtó kinyitásával a program rövid időre (max. fél perc) megszakítható és ki lehet venni a vékonyabb, már megszáradt ruhaneműket vagy ellenőrizni a ruhák állapotát.

Ha a program lejár és úgy érzi, hogy nem eléggé száradtak meg a textilek és a vastagabb darabok még nedvesek, akkor újabb 10 perces ciklust indíthat.

Fontos! A dob és benne a ruhák, különösen a fém részek (zippzárok, csatok, gombok) forróak lehetnek.

 

Választható programok:

Program neve Szárítási hőfok
Magas 88 °C
Közepes 80 °C
Alacsony 75 °C
Kényes 65 °C
Hideg Szobahőmérsékletű*

 

Tipp: ha bepakolásnál alaposan kirázza a vizes ruhát, csökkenthető a gyűrődés.

 

Használati útmutató


Mosógépek
 1. Ürítse ki a zsebeket, a kényesebb darabokat fordítsa ki! Ellenőrizze, hogy a bevarrt címkén szereplő utasítások alapján mosható-e mosógépben a textília!
 2. Tegye be a ruhát a mosógépbe!
  A fehéreket és a színeseket ne keverje össze!
  Kisállatok által használt textíliát csak az erre fenntartott, 9-es számú gépbe tegyen!
 3. Határozott mozdulattal és a fogantyú elfordításával csukja be a gép ajtaját, válassza ki a programot és nyomja meg a tovább gombot!
  A rendszer automatikusan fogja adagolni a választott programnak megfelelő mosószert, fertőtlenítőt és öblítőt.
 4. Fáradjon a fizetőautomatához és fizesse ki a mosást!
  Válassza ki a használni kívánt gép számát, majd nyomja meg az ENTER gombot. Dobja be a pénzt vagy használja bankkártyáját. Fizetés után menjen vissza a mosógéphez és nyomja meg a START gombot! A program elindul. A mosógép ajtaja a mosási ciklus végéig zárva marad.
 5. Amíg a gép dolgozik pihenjen, olvasson, netezzen vagy ugorjon át a szomszédba egy 20 perces E-fit edzésre.
 6. Ha elkészült a mosás, nyissa ki a gép ajtaját és kipakolás után kérjük, hagyja is nyitva!
Szárítógépek
 1. Pakolja át a ruhákat a szárítógépbe.
  Ha közben kirázza, még kevésbé lesz gyűrött a végeredmény. Szárításnál a fehér és a színes ruhák már összekeveredhetnek.
  Kisállatok által használt textíliát csak az erre fenntartott 8-as számú gépbe tegyen!
 2. Csukja be az ajtót és válassza ki a megfelelő hőfokot!
 3. Fáradjon a fizetőautomatához és fizesse ki a szárítást! Dobja be a pénzt vagy használja bankkártyáját. Válassza ki a használni kívánt gép számát, majd nyomja meg az ENTER gombot. 10 perces ciklusokat választhat, egyszerre akár többet is. Fizetés után menjen vissza a szárítógéphez és nyomja meg a START gombot!
 4. A program elindul.
  Az ajtó kinyitásával a program rövid időre (max. fél perc) megszakítható és kivehetők a vékonyabb, már megszáradt ruhaneműk. Fontos! A dob és benne a ruhák, különösen a fém részek (zippzárok, csatok, gombok) forróak lehetnek.
 5. Ha kész a szárítás, kérjük hagyja nyitva a gép ajtaját!
 6. Ha a program lejár és úgy érzi, hogy nem eléggé száradtak meg a ruhák és a vastagabb darabok még nedvesek, akkor +10 percenként növelhető a szárítási idő.

 

Szárító tippek

Arra törekedtünk, hogy vásárlóinknak ne kelljen fölöslegesen hosszú szárítási időket fizetnie és rövid ciklusokkal maguk szabályozhassák a szárítási időtartamot. A ruhatöltet összetételétől, a berakott ruha mennyiségétől és a választott hőfoktól függően 20-30 perc alatt száradnak meg a ruhák. 10 perces ciklusok vannak, de abból egyszerre több is indítható. Hogyan?

 

20 vagy 30 perces szárítási program indítása – (készpénzes fizetés esetén)

 1. Pakoljon be a szárítógépbe!
 2. Válassza ki a kívánt hőfokot és menjen a fizető-automatához!
 3. Dobjon be 10 percnyi pénzt (500/600 Ft)!
 4. Nyomja meg a GÉP SZÁMA és az Enter gombot!
 5. Dobjon be 10 percnyi pénzt (500/600 Ft)!
 6. Nyomja meg a GÉP SZÁMA és az Enter gombot!

Ahányszor ezt a műveletet elvégzi, annyiszor 10 percnyi szárítási idő jelenik meg a szárítógépen. Már csak vissza kell mennie a géphez és elindítani a programot.

 

20 vagy 30 perces szárítási program indítása – (bankkártyás fizetés esetén)

 1. Pakoljon be a szárítógépbe!
 2. Válassza ki a kívánt hőfokot és menjen a fizető-automatához!
 3. Nyomja meg a kártyaterminálon a zöld, START gombot!
 4. Nyomja meg a GÉP SZÁMA és az Enter gombot!
 5. Érintse bankkártyáját a terminálhoz!
 6. Nyomja meg a kártyaterminálon a zöld, START gombot!
 7. Nyomja meg a GÉP SZÁMA és az Enter gombot!
 8. Érintse bankkártyáját a terminálhoz!

Ahányszor ezt a műveletet elvégzi, annyiszor 10 percnyi szárítási idő jelenik meg a szárítógépen. Már csak vissza kell mennie a géphez és elindítani a programot.

 

Nyitvatartás


Az év minden napján nyitva vagyunk. Hétvégén és ünnepnapokon is reggel 6 órától este 23 óráig várjuk vendégeinket.

Az utolsó program indítására 22.15 órakor van lehetősége.

Figyelem! 23.00 órakor az ajtó automatikusan bezáródik. Ezután az üzletből az ajtó belső részén elhelyezett nyitógombbal juthat ki. Az utolsó vendég távozását követően a riasztó bekapcsol.

Az üzletben kamerás megfigyelőrendszer működik.