Miért érdemes önkiszolgáló mosodába menni?


Gyors Az önkiszolgáló mosoda nagyméretű ipari gépei a professzionális technológiának köszönhetően a háztartási mosógépeknél hatékonyabban dolgoznak. Egy mosási ciklus mindössze kb. 28-35 perc, a szárítási ciklus kb. 30 perc.

Olcsó A hagyományos patyolat vagy tisztítószalon árainak töredékéért moshatók ki télikabátok, nagyméretű textíliák, huzatok, takarók, plédek, párnák, stb. A gépek nagy kapacitásúak, ezért ami egy önkiszolgáló mosodában 1 mosás, az otthon legalább három. Az árak tartalmazzák a mosó- és öblítőszereket is.

Higiénikus, mert mosógépeink automatikusan adagolják a ruha mennyiségének és a választott program típusának megfelelő mosó- és öblítőszerek mellett a textil-kímélő fertőtlenítőt is, a szárítógépek forró levegője pedig amellett, hogy szárazzá és puhává varázsolja a mosott ruhát, minden kórokozót elpusztít.

Ha gyorsan- és sokat kell mosni, az önkiszolgáló mosoda 11 kg és 18 kg kapacitású mosógépeiben a szokásos háztartási mennyiség kétszerese vagy akár háromszorosa is kimosható egyszerre, így nem kell fél napot tölteni a hétvégéből a családi szennyes kimosásával, de akár egy négytagú család komplett ágyneműgarnitúrája is kimosható egyszerre, amihez nem kell több idő, mint egy kb. 30 perces mosási ciklus. Nagyméretű textilek (télikabát, ágytakaró, paplan, párna, függöny, kanapéhuzat, babakocsi huzat) mosására is hatékony megoldás egy önkiszolgáló mosoda.

Nyaralás után rengeteg mosatlan ruha halmozódott fel, aminek kimosása, teregetése sok időt, energiát és fáradtságot igényel. Nyaralás után ne a mosásba fáradjon el!

Elromlott az otthoni mosógép és javítása, pótlása időbe telik. Az önkiszolgáló mosoda nagy kapacitású mosó- és szárítógépeiben hétköznapi (színes és fehér) ruhák is kényelmesen és higiénikusan moshatók.

Ha az albérletben vagy a kollégiumban nincs mosógép vagy nincs hová kiteregetni, az önkiszolgáló mosodában gyorsan és könnyen kimoshatók a ruhák és a várakozási idő alatt lehet tanulni, netezni, pihenni.

Rövid távú lakáskiadással foglalkozók, edzőterem tulajdonosok, fodrászok, kozmetikusok vagy masszőrök a nagy kapacitású gépekben gyorsan és költséghatékonyan moshatnak minden olyan nagyméretű mosandót, törölközőket, ágyneműt, kezelőkendőket, ami az otthoni háztartási gépbe nem fér be, de nem akkora mennyiség, amire érdemes szerződéses partnert keresni.

Nem akarja napokig kerülgetni a szárítót a lakásban. A szárító sok helyet foglal, néha egy napig is eltart, amíg a teregetett ruha megszárad, miközben párássá teszi a levegőt. A ruhán sokszor ott a szárító nyoma, amit vasalni kell. Szárítógép használata esetén nincs teregetés, a ruhák puhán és a forró levegő miatt természetes módon fertőtlenítve kerülnek ki a gépből. Vasalásra legtöbbször egyáltalán nincs szükség. A nagyméretű hajtogatóasztalon pedig gyorsan és könnyen összehajtogatható a friss, száraz ruha.

Nem szeret teregetni, mert időt rabló foglalatosság. Önkiszolgáló mosodánkban választható csak a mosás is, de aki egyszer is használ szárítógépet, az nyomban beleszeret. Az eredmény 30 perc alatt puha, vasalást alig igénylő, száraz ruhák.

Ha kevesebbet szeretne vasalni, használjon szárítógépet! A forró levegő és a dob váltakozó irányú mozgása megszünteti a ruhák keménységét. Tipp: ha a szárítógépbe tétel előtt a vizes ruhákat kirázza, még kevesebb vasalni való marad közöttük.

A télikabátokat nem akarja drága tisztítószalonba vinni. A tisztítószalonok drágák és napokat kell várni a tisztításra. Darabonként többezer forintos költség helyett a nagy kapacitású mosógépbe akár több télikabátot is betehet egyszerre és fél óra alatt végez a program. Tollkabát mosása esetén szárítógép használata feltétlenül ajánlott.

Fontos! Mindig tartsa be a bevarrt címke szerinti kezelési útmutatót! „Mosási KRESZ” ITT.